Essays about: "hängning"

Found 4 essays containing the word hängning.

  1. 1. Automated Setup of Display Protocols

    University essay from Linköpings universitet/Databas och informationsteknik; Linköpings universitet/Artificiell intelligens och integrerad datorsystem; Linköpings universitet/Tekniska högskolan

    Author : Patrik Bergström; [2015]
    Keywords : machine learning; hanging protocol; image display; display protocol; Maskinlärning; hängningsprotokoll;

    Abstract : Radiologists' workload has been steadily increasing for decades. As digital technology matures it improves the workflow for radiology departments and decreases the time necessary to examine patients. Computer systems are widely used in health care and are for example used to view radiology images. READ MORE

  2. 2. Konsumenters köpbeteende : hur handlar kvinnor?

    University essay from Högskolan i Borås/Institutionen Textilhögskolan

    Author : JULIA ANDERSSON; EMELIE NORMAN; [2010]
    Keywords : purchase behavior; marketing; store communication; communications retail; consumers;

    Abstract : Syftet med detta arbete är att ta reda på hur konsumenter handlar konfektion och hur butiker kan påverka kunden till köp i butik. Metoden bygger på sökande av information genom litteratur, Internet, intervjuer och en enkätundersökning. Avgränsningen kring konsumentundersökningen är att endast studera kvinnor i åldrarna 20-60 år. READ MORE

  3. 3. Produktkvalitet på svenskt nötkött : en kartläggning av kvalitetsfaktorer inom IP Sigill

    University essay from SLU/Dept. of Food Science

    Author : Karin Lindow; [2007]
    Keywords : nötkött; produktkvalitet; Svenskt Sigill; lantbrukare; slakterier; intervjuer; köttkvalitet; hängning; slaktkroppar; DFD; PSE; tillsatser; klassning; mörning;

    Abstract : Sigill Quality Systems has been certifying beef since the autumn of 2006 using the brand name label Swedish Sigill. IP Sigill (the certifying system for integrated production) encompasses the values: animal ethics, food safety, free range and environmental concerns. READ MORE

  4. 4. Hygienisk kvalitet hos svensk älgfärs med avseende främst på förekomst av koagulaspositiva stafylokocker och Escherichia coli

    University essay from SLU/Dept. of Food Science

    Author : Anna Strandell; [2004]
    Keywords : stafylokocker; älgfärs; escherichia coli; älgkött; älgjakt; bakterier; hygien; livsmedel; livsmedelshygien;

    Abstract : In this study the hygienic quality of minced moose meat was examined with regard to the prevalence of different bacteria. The methods used are described in NMKL, "Nordic Method Committee for Food". The results show that the levels of Escherichia coli and coagulase positive staphylococci in the meat are too high. READ MORE