Essays about: "naturbeteskött"
Found 4 essays containing the word naturbeteskött.
-
1. Naturbeteskött : ur aspekterna miljö, klimat och näringskvalitet
University essay from SLU/Department of Molecular SciencesAbstract : Hur livsmedelsförsörjningen ska lösas för en växande befolkning samtidigt som växthusgasutsläppen hålls nere är frågor som står högt upp både på den globala och lokala agendan. Nötkött kommer generellt sett inte väl ut med avseende på växthusgasutsläppen från produktionen. READ MORE
-
2. Skånskt Naturbeteskött, Närproducerat nötkött : en marknadsstudie
University essay from SLU/Dept. of People and SocietyAbstract : Skånskt Naturbeteskött is a group of approximately 30 beefproducers in the south of Sweden, who sell their products on the local market. They are certified with Svenskt Sigill, an organisation that works with animal welfare, environmental responsibility, safe food, open landscape and independent qualitycontrol. READ MORE
-
3. Produktkvalitet på svenskt nötkött : en kartläggning av kvalitetsfaktorer inom IP Sigill
University essay from SLU/Dept. of Food ScienceAbstract : Sigill Quality Systems has been certifying beef since the autumn of 2006 using the brand name label Swedish Sigill. IP Sigill (the certifying system for integrated production) encompasses the values: animal ethics, food safety, free range and environmental concerns. READ MORE
-
4. Fallstudie av 10 skånska gårdar för en lönsam stutproduktion
University essay from SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementAbstract : During the summer of 2005 a number of steer producers in Skåne, Sweden, found that their animals graded less favourable according to the EUROP carcass grading system when slaughtered, than ordinary. The aim with this project was to determine factors that affects the production result in steer production and to find the reason to the lower classification. READ MORE