Essays about: "BEEF"
Showing result 1 - 5 of 217 essays containing the word BEEF.
-
1. Kartläggning av krisberedskapen på nötkreatursgårdar i Uppland : en intervjustudie av lantbrukares uppfattningar om sårbarheter och styrkor i beredskapen på mjölk- och köttgårdar
University essay from SLU/Dept. of Clinical SciencesAbstract : Primärproduktionen, där animalieproduktion är en del, behöver kunna fortgå trots störningar så som mer extrema väderförhållanden med långdragen torka eller kraftiga skyfall, större sjukdomsutbrott eller i värsta fall väpnad konflikt. Idisslare har en viktig roll i vår livsmedelsförsörjning men i dagsläget vet vi väldigt lite om hur den enskilda gården skulle påverkas vid olika samhällsstörningar. READ MORE
-
2. Willingness to Pay for Externalities – Does Earmarking Taxes Matter?
University essay from Göteborgs universitet/Graduate SchoolAbstract : This study explores the Willingness to Pay (WTP) for an environmental beef tax and the effects of revenue recycling mechanisms on WTP and beef consumption. It surveys students from Gothenburg University using a payment card approach, addressing literature gaps concerning the role of revenue recycling in environmental tax policy, behavioral economic factors affecting public perceptions, and potential biases in contingent valuation methods. READ MORE
-
3. Användning av kalvningssystem i svensk dikalvsproduktion
University essay from SLU/Department of Biosystems and Technology (from 130101)Abstract : Dikons uppgift är att föda upp friska kalvar som växer och producerar bra kött. Inhysning och skötselrutiner kring kalvning är därför en central del dikalvsproduktionen för att ge kalven en bra start i livet. READ MORE
-
4. Investigating food waste composition in school catering with focus on carbon footprint
University essay from SLU/Dept. of Energy and TechnologyAbstract : Food waste has a great impact on the environment and generates approximately 3.3 giga tonnes of CO2-eq annually. The SDG 12.3 set by the UN, to halve the global per capita food waste by 2030, is one of the measures that strives to combat this problem. READ MORE
-
5. Life Cycle Assessment of Food Sensors
University essay from KTH/Hållbar utveckling, miljövetenskap och teknikAbstract : The global demand for food increased with the booming trend of population, while food waste is a severe issue to be solved. Xanthine is a chemical compound which will accumulate in meat after the death of the animal, and the concentration of it can be an indicator of meat freshness. READ MORE