Essays about: "Louise Rolander"
Found 2 essays containing the words Louise Rolander.
-
1. Produktutveckling av glutenfria tortillabröd : hur påverkas tortillabröden av ingrediensval och gräddningstid
University essay from SLU/Dept. of Food ScienceAbstract : Tacos är en vanlig maträtt i svenska hem, men för de som är glutenintoleranta har det länge saknats mjuka tortillabröd som är fria från gluten. Syftet med denna magisteruppsats var därför att utveckla ett glutenfritt tortillabröd av hög kvalitet, för Finax AB i Helsing-borg. Flera olika recept provbakades och ett basrecept togs fram. READ MORE
-
2. Psykrotrofa och termoresistenta bakterier i mjölk och deras påverkan på kvalitén
University essay from SLU/Dept. of Food ScienceAbstract : Produktförstörande bakterier i mjölk försämrar kvalitén och förkortar dess hållbarhetstid. Det är därför både för mejeriindustrin och för konsumenten önskvärt att mängden produkt- förstörande bakterier i mjölken är låg. READ MORE