Essays about: "Sanna Lindberg"
Showing result 1 - 5 of 6 essays containing the words Sanna Lindberg.
-
1. Digital service offerings – a study in business modelling
University essay from Mälardalens universitet/Akademin för ekonomi, samhälle och teknikAbstract : The ongoing fast paced technological evolution is impacting companies at a higher rate than ever before. For industrial companies’ new digital technologies have numerous application areas in the manufacturing process and offer the potential to offer advanced service offerings to customers. READ MORE
-
2. Culture, Communication, and Collaboration in Established MNEs : A Qualitative Analysis of the Influence of Culture
University essay from Umeå universitet/FöretagsekonomiAbstract : Culture is a social phenomenon that affects the daily lives of individuals. How we view the world is often reflected by our national culture forming our values, beliefs, and assumptions about what reality looks like. READ MORE
-
3. Lägre förvaringstemperatur för kylda livsmedel : en väg mot ökad hållbarhet och minskat matsvinn i butiker?
University essay from SLU/Dept. of Food ScienceAbstract : Matsvinn är ett aktuellt problem som behöver minskas i alla led av livsmedelsked-jan. Varje år slängs ungefär en miljon ton mat i Sverige, varav butiks- och grossist-led står för ca 70 000 ton. Förlängd hållbarhet skulle kunna vara en väg mot ett minskat svinn. READ MORE
-
4. Where does the stream begin? Stream initiation under variable wetness conditions in a boreal landscape
University essay from Uppsala universitet/Institutionen för geovetenskaperAbstract : The understanding of where the streams begin is an important factor in both hydrology and geomorphology, as well as for land use activities. Despite this, only a few research projects have been done in a snowmelt-dominated boreal landscape. READ MORE
-
5. Mjölkproduktion – kvalitetssäkring från gård till mejeri samt möjliga risker för konsumenten
University essay from SLU/Dept. of Food ScienceAbstract : Kvalitetssäkringssystem används i livsmedelsproduktionen för att identifiera och kontrollera de potentiella faror som kan påverka slutproduktens kvalité och säker-het. I produktionen av pastöriserad dryckesmjölk är Hazard Analysis Critical Con-trol Point (HACCP) ett väl etablerat redskap som används för att eliminera de mi-krobiella, kemiska och fysikaliska risker som kan drabba mjölk. READ MORE