Essays about: "Siljans Chark"

Found 2 essays containing the words Siljans Chark.

  1. 1. Konsistensförbättring av skivad salami och hushållsmedwurst på Siljans Chark AB

    University essay from SLU/Dept. of Food Science

    Author : Anna-Karin Rundqvist; [2015]
    Keywords : pH; starterkultur; temperatur; receptsammansättning; recipe; starter culture; temperature;

    Abstract : Siljans Chark AB är ett lokalt förankrat företag i Mora. Där tillverkas många olika typer av charkprodukter, bland annat varmkorv, grillkorv, falukorv, leverpastej samt de fermenterade smörgåspåläggen salami och hushållsmedwurst. READ MORE

  2. 2. The regional meat producers' way to the market

    University essay from SLU/Dept. of Economics

    Author : Karolina Larsson; [2004]
    Keywords : co-operatives; cooperatives; regional food; local food; meat; Supply Chain Management; Siljans Chark; Konsum Värmland; Sweden;

    Abstract : Siljans Chark and Konsum Värmland cured meats and provisions factory are small-scaled meat producers that market their products with "the regional concept". As the centralization is increasing in the food retail chains, it is becoming more difficult for companies like these to succeed. READ MORE