Essays about: "Swedish dairy products"
Showing result 6 - 10 of 75 essays containing the words Swedish dairy products.
-
6. Characterization of bovine milk from indigenous species from Sri Lanka
University essay from SLU/Department of Molecular SciencesAbstract : Sri Lanka is a country in south Asia that from the beginning of the 21st century, until 2016 almost doubled their quantity in milk import, this to meet their national market demand for dairy products. The country is divided into different agroecological zones, which are the up-country, mid-country, and the lowlands. READ MORE
-
7. Product development of side-stream press cake through fermentation
University essay from Lunds universitet/Livsmedelsteknik och nutrition (master)Abstract : People in the EU are increasingly turning towards eating more plant-based foods with a lower climate impact than meat and dairy products. The subsequent increase in the production of plant-based products has resulted in large volumes of side-stream press cake, which up until now has mainly been used for animal fodder. READ MORE
-
8. Fiberströ : det hållbara strömaterialet för framtidens djurproduktion
University essay from SLU/Dept. of Biosystems and Technology (from 130101)Abstract : De svenska lantbrukarna står inför många olika val då de gärna vill uppnå en bra djurvälfärd för sina djur samtidigt som de vill försöka köpa produkter för så låga kostnader som möjligt. Med högre kostnader för nödvändiga produkter som bland annat el, bränsle, foder och strömedel utmanas den svenska lantbrukaren att hitta nya vägar att driva sitt företag. READ MORE
-
9. Smaksättning av vegetabilisk yoghurt på Vicia faba
University essay from SLU/Department of Molecular SciencesAbstract : En övergång från animaliska till vegetabiliska proteiner är en attraktiv strategi för att förbättra livsmedelsproduktionen samt minska belastningen på miljön. Bondöna (Vicia faba) är en lämplig proteingröda att odla i Sverige vilket skulle gynna det svenska jordbruket samt var gynnsamt då trenden i samhället just nu är ett intresse för närproducerat. READ MORE
-
10. Rumen metabolism and digestibility in dairy cows offered diets with forest by-products
University essay from SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementAbstract : Swedish dairy industry faced a cris i s of feed shortage in summer of 2018, followed by a dry autumn. The forage shortage was severe in some regions. During that period Swedish g overnment intervened by introducing a 1. READ MORE