Essays about: "antibiotikaanvändning"
Showing result 6 - 10 of 40 essays containing the word antibiotikaanvändning.
-
6. What role does aquaculture play in the global rise of antibiotic-resistant bacteria?
University essay from Stockholms universitet/Institutionen för ekologi, miljö och botanikAbstract : In a world where the human population is increasing, new innovations to produce enough food are required. Aquaculture’s part of the global animal protein production has increased in recent years and could be a possible solution. READ MORE
-
7. I choose Swedish! Or do I? : a case study at supermarkets concerning how managers market food produced in Sweden
University essay from SLU/Dept. of EconomicsAbstract : In Sweden, the population is encouraged to choose food produced in Sweden. This is encouraged since food produced in Sweden includes many sustainable advantages like Sweden’s good conditions for cultivation, the food is produced in a safe way with low antibiotic use and good animal welfare. READ MORE
-
8. Quorum sensing och quorum quenching : bakteriers förmåga att kommunicera med varandra, och vägar att störa denna mekanism för att hämma infektion
University essay from SLU/Dept. of Biomedical Sciences and Veterinary Public HealthAbstract : Den här litteraturstudien syftar till att översiktligt förklara hur bakterier kommunicerar med varandra och att sammanfatta hur mekanismen kan hämmas, med syfte att minska bakteriers virulens och förmåga att manifestera infektion. Quorum sensing är bakteriers förmåga att kommunicera med varandra och ger dem möjligheten att uppvisa en form av multicellularitet. READ MORE
-
9. Hur antibiotikaanvändningen i animalieproduktionen kan leda till resistenta bakterier på kött
University essay from SLU/Dept. of Anatomy, Physiology and BiochemistryAbstract : Antibiotikaresistensen ökar globalt och är ett stort samhällsproblem redan idag. Animalieproduktionen använder en stor del av världens antibiotika och bidrar på så sätt till en ökad re-sistensutveckling. READ MORE
-
10. Risker och fördelar för juverhälsan vid kombinerad digivning och mjölkning
University essay from SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementAbstract : Intresset för en mer naturlig djurhållning ökar både hos konsumenter och mjölkbönder i Sverige och Europa. För att öka djurens möjlighet till ett mer naturligt liv kan man låta kalven gå med mamman under hela eller delar av mjölkutfodringstiden. READ MORE