Essays about: "composting"
Showing result 6 - 10 of 86 essays containing the word composting.
-
6. En hållbar kompost : förutsättningar på Habo gård
University essay from SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101)Abstract : Den här kandidatuppsatsen är gjord för att ta reda på ifall det är möjligt att skapa en hållbar kompost på Habo gård. Därtill finns stora mängder organiskt material som inte utnyttjas på Habo gård i näringskretsloppet. READ MORE
-
7. Personal Apartment Composting Bin
University essay from Lunds universitet/IndustridesignAbstract : This project aims to explore the possibilities of living sustainable lives in urban environments. I focus my project on food waste composting in apartments. I collected interviews about the problems people had with disposing of food waste in their apartments, and by searching the literature to select the most suitable composting ways. READ MORE
-
8. Fallstudie av kompostbäddar till mjölkkor i Sverige : hur skötseln och ventilationen påverkar juverhälsan
University essay from SLU/Dept. of Biosystems and Technology (from 130101)Abstract : Kompostbäddar är ett inhysningssystem där en stor yta med ströbädd kultiveras två gånger per dag. Genom att tillföra syre ner i bädden startar en värmeavgivande, aerob komposteringsprocess där organiskt material bryts ner av mikroorganismer. Bädden strös vanligtvis med spån, vilket blandas med avföring och urin från korna. READ MORE
-
9. Storage of poultry manure in containers : changes in physiochemical parameters and survival of intestinal bacteria
University essay from SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementAbstract : High nutrient content of chicken litter has made it one of the best organic fertilizers for agricultural land. However, reusing poultry litter in agriculture can be associated with food-borne pathogens such as E.coli, Salmonella and Campylobacter. READ MORE
-
10. Organic waste streams in the wine industry
University essay from SLU/Department of Molecular SciencesAbstract : Today, the annual global production of grapes surpasses seventy million tonnes. Of the grapes used toward winemaking, one fourth end up as pomace. In addition to pomace, vine pruning residues, stems and wastewater sludge contribute to the immense volumes of waste that for a long time has been considered as without value. READ MORE