Essays about: "conventional broilers"
Showing result 1 - 5 of 10 essays containing the words conventional broilers.
-
1. The broiler production systems of Sweden and the United States : a comparison of the processing systems andhealth and welfare programs
University essay from SLU/Department of Molecular SciencesAbstract : The aim of this thesis was to research broiler production in Sweden and the United States and to evaluate their processing systems as well as their health and welfare regulations. Sweden produces 110 million broilers a year and the United States produces 9 billion broilers a year. READ MORE
-
2. Social och miljömässig hållbarhet för alternativ till avlivning av tuppkycklingar
University essay from SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementAbstract : Tuppkycklingar av värphybrid-typ avlivas inom en dag efter att de kläckts eftersom de inte anses lönsamma att behålla för produktion av kött. Denna praxis har ifrågasatts allt oftare under senare tid vilket resulterat i utveckling av alternativa tillvägagångssätt. READ MORE
-
3. The effect of brooders on the synchronization of behaviour in broilers
University essay from SLU/Dept. of Animal Environment and HealthAbstract : For the first weeks of their life chickens in nature sleep and rest on the ground under the brooding hen. However, broilers in conventional production are kept in very barren environment with high stocking densities which does not encourage sleep and rest. READ MORE
-
4. ESBL hos livsmedelsproducerande djur : riskfaktorer och förebyggande åtgärder
University essay from SLU/Dept. of Biomedical Sciences and Veterinary Public HealthAbstract : Antibiotika är ett av de viktigaste läkemedlen i dagens sjukvård, men dessvärre ses en allt mer utbredd resistensutveckling. En typ av antibiotikaresistenta bakterier är ESBL-producerande bakterier. READ MORE
-
5. Djurhälsa hos snabb- och långsamväxande hybrider i ekologisk slaktkycklingproduktion
University essay from SLU/Dept. of Animal Breeding and GeneticsAbstract : Efterfrågan av ekologiskt slaktkycklingkött ökar i världen på grund av att konsumenter värdesätter visionen om en bättre djurvälfärd, men de ekologiska slaktkycklingproducenterna är få. Det finns problematik i regelverket kring ekologisk slaktkycklingproduktion som medför svårigheter i att nå en ekonomiskt lönsam och etiskt försvarbar produktion. READ MORE