Essays about: "diarrhea"
Showing result 11 - 15 of 132 essays containing the word diarrhea.
-
11. Does Ethnic Origin matter for Health Inequalities in Bolivia? An Assessment of the Effect of Ethnicity on Health Care Access and Health Outcomes
University essay from Lunds universitet/Ekonomisk-historiska institutionenAbstract : Good health is of utmost importance to individuals and economic growth. Nevertheless, inequalities concerning health services and conditions are observed in developed as well as developing countries. Often such disparities are related to ethnicity, with indigenous populations exhibiting lower health performance. READ MORE
-
12. Ivermektinbehandling av svenska hästar naturligt infekterade med cyathostominer : utvärdering av effekt och egg reappearance period
University essay from SLU/Dept. of Biomedical Sciences and Veterinary Public HealthAbstract : Små blodmaskar, cyathostominer, är hästens vanligaste inälvsparasit. Parasiterna har en direkt livscykel som innefattar både ett frilevande stadium på betesmark samt utveckling och förökning inne i värddjuret. READ MORE
-
13. Våmacidos – den svårupptäckta sjukdomen : en studie kring hur sjukdomen uppkommer samt dess förekomst i Sverige
University essay from SLU/Dept. of Biosystems and Technology (from 130101)Abstract : För att mjölkkor ska ha en väl fungerande våm krävs en foderstat med en stor mängd fiberrika material som stimulerar till idissling. Vid en för hög tillförsel av stärkelse och en lägre andel fibrer i foderstaten kan mängden flyktiga fettsyror öka i våmmen. READ MORE
-
14. Kan Campylobacter överföras via hönsägg?
University essay from SLU/Dept. of Biomedical Sciences and Veterinary Public HealthAbstract : Campylobacterios är den vanligaste rapporterade orsaken till magtarminfektion hos människor i såväl Sverige som övriga Europa och USA. Campylobacter jejuni subsp. jejuni är den underart som oftast orsakar sjukdom. Sjukdomen orsakar stora ekonomiska kostnader för samhället varje år. READ MORE
-
15. Molecular Interactions Between Xanthan Gum, Psyllium, Milk Proteins and Starches, and Their Implications on Gluten-Free Bakery Products
University essay from Lunds universitet/Livsmedelsteknik och nutrition (master)Abstract : Gluten in bread can cause severe health problems in patients with celiac disease. However, gluten-free substitutions often show impaired quality characteristic like a liquid dough because of a missing gluten-network or accelerated staling due to the high amount of gluten-free starch. READ MORE