Essays about: "environment management in Hotels"
Showing result 1 - 5 of 17 essays containing the words environment management in Hotels.
-
1. Blommor, bin och bostadsgårdar : en studie om attityder, kommunikation och deltagande vid etablering av ängsmark i urban miljö
University essay from SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101)Abstract : Den ökande urbaniseringen kräver en mer hållbar stadsutveckling. Idag växer sig städerna större och kräver mer mark i anspråk, vilket utgör ett hot mot den biologiska mångfalden. READ MORE
-
2. Hållbar parkskötsel : parkskötsel för att gynna rödlistade arter, ekosystemtjänster och människors välbefinnande
University essay from SLU/Dept. of EcologyAbstract : Syftet med arbetet är att skapa tre olika skötselplansförslag för Cytivas båda parker. Målet är att förbättra förutsättningar för parkernas arter, rödlistade arter i området, bedöma möjliga ekosystemtjänster och att skapa inbjudande miljöer för människor. READ MORE
-
3. A comparative study on differences in sustainable development of hotels in Sweden and China
University essay from Uppsala universitet/Institutionen för samhällsbyggnad och industriell teknikAbstract : This study mainly compares and analyzes the sustainable development measures of hotels in China and Sweden. In this study, purposive sampling method is adopted to select hotels in China and Sweden, and the data of sample hotels are coded and classified and then compared and analyzed according to different categories. READ MORE
-
4. Towards a Societal Transformation - a qualitative study of grassroots innovations within waste management in Zanzibar
University essay from Göteborgs universitet/Graduate SchoolAbstract : The issue of waste is an increasing global problem, affecting people, animals and ecosystems. Zanzibar has experienced a dramatic increase of incoming tourists, with a growing waste problem as a result. READ MORE
-
5. Designa utomhusmiljöer för hotell och restauranger : vilka faktorer påverkar trivseln?
University essay from SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101)Abstract : Hotell och restauranger behöver en inbjudande miljö som för att locka och få sina gäster att trivas, stanna och återkomma. (Bitner 1990; Ryu & Han 2010) Hotell och restaurangers utemiljö är en av de vistelseytorna som kan vara med och bidra till människors välbefinnande oavsett om den ligger i staden eller på landsbygden. READ MORE