Essays about: "enzymatisk modifiering"
Found 2 essays containing the words enzymatisk modifiering.
-
1. Modifierad stärkelse i livsmedel : en översikt över kemiska modifikationer
University essay from SLU/Dept. of Food ScienceAbstract : Olika typer av stärkelse är mycket viktiga råvaror i livsmedelstillverkning, inte bara som energirik kolhydrat utan även som en tillsats för att reglera livsmedels textur och viskosi- tet. Modifierad stärkelse kan tillverkas med hjälp av en rad olika kemiska, enzymatiska och fysikaliska metoder. READ MORE
-
2. Modifierad stärkelse i livsmedel : en översikt över kemiska modifikationer
University essay from SLU/Dept. of Food ScienceAbstract : Olika typer av stärkelse är mycket viktiga råvaror i livsmedelstillverkning, inte bara som energirik kolhydrat utan även som en tillsats för att reglera livsmedels textur och viskosi-tet. Modifierad stärkelse kan tillverkas med hjälp av en rad olika kemiska, enzymatiska och fysikaliska metoder. READ MORE