Essays about: "food resources of the world"
Showing result 1 - 5 of 130 essays containing the words food resources of the world.
-
1. Method development of flow cytometry analysis of yeast and lactic acid bacteria viability for alcohol fermentation
University essay from Lunds universitet/Teknisk mikrobiologi; Lunds universitet/BioteknikAbstract : The usage of yeast in conventional brewing techniques involving alcoholic fermentation is an age-old process. Analyzing the viability and obtaining physiological information regarding the microbial diversity of the fermentation samples plays a pivotal role in obtaining real-time information as well as developing a more efficient process design. READ MORE
-
2. Mot ett mer hållbart lantbruk : En kartläggning av hur livsmedelsaktörer arbetar med miljömässig hållbarhet på gårdsnivå.
University essay from SLU/Dept. of EconomicsAbstract : Förhöjda havsnivåer, extremväder, översvämningar och skogsbränder är några av de konsekvenser som hotar vår planet på grund av klimatförändringarna. Denna oroande utveckling har lett till en ökad uppmärksamhet kring hållbar utveckling, inte bara i Sverige utan även globalt. READ MORE
-
3. Är det transporteffektiva samhället i antågande?
University essay from SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101)Abstract : Samhället behöver begränsa klimatpåverkan till hållbara nivåer både globalt och nationellt. Transportsektorns klimatpåverkan är stor och vägtrafikens utsläpp dominerar, men kan minskas genom mer energieffektiva fordon, förnybar energi och ett transporteffektivt samhälle och framförallt genom en kombination av dessa. READ MORE
-
4. Cultivating Community - Exploring an urban design proposal merging food production with future development for sustainable living.
University essay from Lunds universitet/Institutionen för arkitektur och byggd miljöAbstract : With the global population projected to reach eight billion by 2022, the world faces significant challenges associated with rapid urbanization. The migration of individuals from rural to urban areas in search of improved opportunities exacerbates the strain on resources, posing obstacles such as housing shortages, infrastructure demands, and food scarcity in growing cities. READ MORE
-
5. RE+: A permaculture approach to regenerate Gastelyckan through urban design and urban farming
University essay from Lunds universitet/Institutionen för arkitektur och byggd miljöAbstract : The global food system is facing significant challenges, for example, Sweden is a big partner of the European Union in terms of imported and exported food, like many countries in the world, Sweden depends on other countries for food production. In addition to it, the agriculture industry is responsible for 26% of greenhouse gas emissions in the world, due to the transportation of food, use of land, livestock and farming. READ MORE