Essays about: "insects"
Showing result 6 - 10 of 364 essays containing the word insects.
-
6. Gröna korridorer för biologisk mångfald och vistelse i Hyllie
University essay from SLU/Dept. of People and SocietyAbstract : I detta arbete studeras möjligheten att skapa gröna korridorer mellan tre parker i Hyllie i Malmö. Syftet är dels att skapa förutsättningar för att främja den biologiska mångfalden i staden men också att skapa gröna miljöer som tilltalar människor. READ MORE
-
7. Värdväxter hos Coleophora - säckmalar : koppling till utbredning och hotstatus
University essay from SLU/Dept. of EcologyAbstract : Att stoppa utarmning av biologisk mångfald och livsmiljöer är en stor utmaning och en ödesfråga för mänskligheten. Klimatförändringar, exploatering, kalhyggesskogsbruk, intensivt brukad jordbruksmark, invasiva arter och miljögifter medför att jorden är inne i sitt sjätte utdöende. READ MORE
-
8. Spridning av mjöldryga genom renkavle
University essay from SLU/Dept. of Crop Production EcologyAbstract : Mjöldryga (Claviceps purpurea Tul.) är en svampsjukdom som leder till stora skador på framför allt råg och vete. Den är vanligt förekommande i Europa och befaras öka i framtiden. Renkavle (Alopecurus myosuroides Huds. READ MORE
-
9. Evaluation of novel climate-friendly feed for Nile tilapia in Tanzania
University essay from SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementAbstract : Tanzania is a country located in sub-Sahara Africa by the Indian Ocean. Tanzania's aquaculture sector is small but has the potential to grow. As the population grows, so does the demand for food. Nile tilapia is the most cultured fish in Tanzania due to its hardiness, fast growth and tolerance to many environmental conditions. READ MORE
-
10. Evaluating the potential of circular food waste management : A focus on insect feed utilization
University essay from KTH/Hållbar utveckling, miljövetenskap och teknikAbstract : Approximately a third of all food produced globally is thrown away, causing both unnecessary environmental impact and unnecessary costs for producers and consumers. Food waste occurs in all steps in the supply chain, from primary production to retail stores, restaurants, and households. READ MORE