Essays about: "köttkvalité"

Found 3 essays containing the word köttkvalité.

  1. 1. Preference for breeding goal traits among Swedish and Norwegian dairy farmers : associations between preference and herd characteristics

    University essay from SLU/Dept. of Animal Breeding and Genetics

    Author : Torgunn Aslaug Skjerve; [2017]
    Keywords : farmer’s preference; dairy cow; breeding goal;

    Abstract : The aim of this study was to investigate similarities and differences among Norwegian and Swedish dairy farmers’ preference for breeding goal traits, and compare systematic effects within each country. The specific objectives were to analyse variation in ranking among farmers, and derivate relevant clusters using cluster analysis. READ MORE

  2. 2. Aktuella trender inom nötköttsproduktionen

    University essay from SLU/Dept. of Food Science

    Author : Anna Rosén; [2013]
    Keywords : Nötkött; nötköttsproduktion; probiotika; köttkvalité; köttprodukter; trender;

    Abstract : I den här studien beskrivs framtida trender och möjligheter inom köttindustrin med fokus på konsumenternas behov. Det är främst två trender som identifieras i studien, i) förändringar i animalieproduktionen och ii) förändringar i framställning av köttprodukter. READ MORE

  3. 3. Mörningsprocessen i nötkött och en kartläggning av mörningsmetoder praktiken

    University essay from SLU/Dept. of Food Science

    Author : Erica Karlsson; [2011]
    Keywords : nötkött; mörning; mörningsmetoder; Tublin; Hängmörning; Vakuummörning;

    Abstract : Studiens syfte var att genom litteraturstudier undersöka mörningsprocessen i nötkött samt studera hur vakuummörning, hängmörning samt mörning i Tublin mörningspåse påverkar nötköttets ätkvalité. Studien innefattar också intervjuer där syftet med dessa var att kartlägga vilka mörningsmetoder som idag tillämpas hos svenska småskaliga slakterier/ styckningsanläggningar. READ MORE