Essays about: "kvalitetssystem"

Showing result 6 - 8 of 8 essays containing the word kvalitetssystem.

  1. 6. Stallmiljöns inverkan på förekomst av gödselförorenade slaktsvin

    University essay from SLU/Dept. of Animal Nutrition and Management

    Author : Anna Karlsson; [2012]
    Keywords : Djurvälfärd; Stallmiljö; Strömedel; Djurbaserade mått;

    Abstract : Certifiering av den Svenska grisproduktionen har sedan 2010 varit ett krav från slakterinäringen i Sverige. Certifieringen ska säkerställa en god djurvälfärd ute på grisgårdarna. Sigill Kvalitetssystem AB är idag ägare till bland annat standarden IP SIGILL GRIS samt grundcertifiering gris. READ MORE

  2. 7. En studie kring välfärdsindikatorer i mjölkproduktionen : förslag till hur Sigill Kvalitetssystem AB kan arbeta för en god djurvälfärd på certifierade gårdar

    University essay from SLU/Dept. of Animal Environment and Health

    Author : Sofia Strandberg; [2009]
    Keywords : Svensk Mjölk; Sigill Kvalitetssystem; djurvälfärd; mjölkkor; mjölkproduktion; Svenskt Sigill; klövhälsa; benhälsa; rena djur; ungdjursdödlighet; märkning; certifiering;

    Abstract : In this final thesis a study about welfare indicators in the Swedish milk production has been carried out. The system Swedish Animal Welfare Monitoring Scheme developed by the Swedish Dairy Association has been used as a base and the EU project WELFARE QUALITY® has also been used as a source of information. READ MORE

  3. 8. Produktkvalitet på svenskt nötkött : en kartläggning av kvalitetsfaktorer inom IP Sigill

    University essay from SLU/Dept. of Food Science

    Author : Karin Lindow; [2007]
    Keywords : nötkött; produktkvalitet; Svenskt Sigill; lantbrukare; slakterier; intervjuer; köttkvalitet; hängning; slaktkroppar; DFD; PSE; tillsatser; klassning; mörning;

    Abstract : Sigill Quality Systems has been certifying beef since the autumn of 2006 using the brand name label Swedish Sigill. IP Sigill (the certifying system for integrated production) encompasses the values: animal ethics, food safety, free range and environmental concerns. READ MORE