Essays about: "light as product"
Showing result 1 - 5 of 319 essays containing the words light as product.
-
1. En god djurvälfärd? : en litteraturstudie om vad som kan göras för att minska mjölkkors rädsla i samband med lastning och transport
University essay from SLU/Institutionen för tillämpad husdjursvetenskap och välfärdAbstract : Rädda och stressade djur är inte välmående djur. Rädda mjölkkor kan reagera oförutsägbart och hastigt vilket gör att de kan vara farliga att hantera. Rädsla och stress hos mjölkkor kan orsaka fysiska skador, materiella skador och ekonomiska förluster. READ MORE
-
2. Brewing a Low-Alcohol Dark Wheat Beer: A Healthy Alternative with Potential on the Swedish Market
University essay from KTH/KemiteknikAbstract : Mängden öl som köps i Sverige har ökat mellan åren 2016–2021. Både försäljningen av öl med en alkoholhalt över 3,5 procent (starköl), och öl under 3,5% (lätt- och folköl) ökade betydligt. READ MORE
-
3. Hundägares motivation till utfodring med färskfoder och deras inställning till sterilisering av foder: en enkätstudie
University essay from SLU/Dept. of Clinical SciencesAbstract : Att utfodra sin hund med färskfoder, även känt som Raw meat based diets (RMBD), har ökat i popularitet de senaste åren. Förespråkare av dieten menar att den är överlägsen traditionella våt- och torrfoder gällande näringsinnehåll och positiva effekter på hundens hälsa. READ MORE
-
4. Hold My Flowers
University essay from Lunds universitet/IndustridesignAbstract : This Bachelor’s degree project investigates how precious fresh-cut flowers self sustainably can be arranged to be fully showcased and make them come into their own. Inspired by nature’s organic shapes and emphasising functionality, the project concludes a series of carefully designed modular vases. READ MORE
-
5. The effect of high pressure homogenization on emulsions containing oat β-glucan : a study of viscosity, stability and molecular weight
University essay from Lunds universitet/Livsmedelsteknik och nutrition (master)Abstract : This master thesis project has been conducted in cooperation with Lantmännen AB who are producers of PromOat® - an oat β-glucan powder concentrate. The main objective of this thesis was to investigate the properties of emulsions containing PromOat® oat β-glucan, focusing on the viscosity, stability, and molecular weight before and after high pressure homogenization (HPH) at pressures of 100, 150 and 200 bars. READ MORE