Essays about: "produktens nivåer"

Found 4 essays containing the words produktens nivåer.

  1. 1. Storage stability in a milk based UHT-beverage : effect of pH, carrageenan and storage time

    University essay from SLU/Dept. of Food Science

    Author : Laura Pulkkinen; [2014]
    Keywords : UHT-milk; carrageenan; pH; casein micelles; bright field microscopy; confocal laser scanning microscopy; transmission electron microscopy; particle size; particle concentration;

    Abstract : The different characteristics of many food products, such as aroma and texture, changes during storage time and become undesirable. The reason is instabilities within the product which become prominent as the product ages. These changes in characteristics are quality losses caused by changes in the product’s intrinsic and extrinsic environment. READ MORE

  2. 2. Ursprungsmärkning av slaktkyckling : en tillgång eller belastning för uppfödare

    University essay from SLU/Dept. of People and Society

    Author : Sven Ohlson; [2013]
    Keywords : ursprungsmärkning; slaktkyckling; produktens nivåer; gårdsnivå; servicekoncept; varumärkesbyggande;

    Abstract : Under vintern och våren 2013 rullades en livsmedelsskandal upp som innebar en stor förvirring och osäkerhet kring ursprunget och härkomsten av livsmedel. Omfattningen av fusket och vilka åtgärder som blir aktuella under längre sikt för att komma till rätta med problemet är i dagsläget under utredning. READ MORE

  3. 3. Utvärdering av nya affärsområden för Luna : en analys av hortikulturindustrin inom EU

    University essay from SLU/Dept. of Forest Products

    Author : Mats Norlén; [2012]
    Keywords : idégenereringsprocess; marknadsanalys; hortikulturindustrin; odlingsmedium; försörjningskedja; drivkrafter; idea generation process; market analysis; horticulture industry; growing media; supply chain; driving forces;

    Abstract : Hygien- och pappersföretaget SCA utvecklade under 1980-90-talet Luna, ett absorberande material som främst kom att användas i feminina hygienprodukter. SCA har en ambition att bredda försäljningen till nya marknader och syftet med denna undersökning var att identifiera nya marknadssegment och applikationsområden för affärsområdet Luna, samt utvärdera dessa områdens relativa attraktionskraft. READ MORE

  4. 4. För naturens bästa : en studie av svensk kvalitetsmärkning av ekoturism

    University essay from SLU/Dept. of Economics

    Author : Pia Svensson; [2004]
    Keywords : ekoturism; resa; miljö; kvalitet; marknadsföring; varumärke; certifiering; märkning;

    Abstract : Nature's Best is a quality-label for Swedish Eco-tourism. It is one of very few active ecotourism labels and the only one that claims quality as its main focus. The objective of this thesis is to evaluate the certification scheme Nature's Best with regards to the values the certification creates for the companies that certify their products. READ MORE