Essays about: "project in green products"
Showing result 1 - 5 of 52 essays containing the words project in green products.
-
1. Logistikoptimering med 3PL-Integration
University essay from Högskolan Väst/Institutionen för ingenjörsvetenskapAbstract : Bakgrund – Essity, en framstående aktör inom hygien- och hälsobranschen, står inför utmaningar gällande logistikflödet för konsumentprodukter från produktionsanläggningen i Lilla Edet till kunder i Danmark. Den nuvarande logistikprocessen involverar intern transport med egna lastbilar till externa lager. READ MORE
-
2. Investigating the effect of grinding method on ore beneficiation behaviour
University essay from Luleå tekniska universitet/Mineralteknik och metallurgiAbstract : Commodity projection studies anticipate an exponential increase in copper demand and decreasein mill grade of deposits currently exploited globally. Most of this demand is driven by theindispensable use of copper in electrification and currently, the growing demand in the contextof the green transition. READ MORE
-
3. Market for Reuse - Investigating reuse of acoustic ceilings from a market perspective
University essay from Lunds universitet/ProduktionsekonomiAbstract : Context: Today, 96% of Sweden’s materials come from virgin resources and only 3.4% of resources used in Sweden are retained in the value chain. From a total of 266 million tonnes fed into the economy each year, 46.9% consist of construction materials. READ MORE
-
4. Techno-economic analysis of large-scale production of e-methanol, via CO2- hydrogenation, in Power-to-X
University essay from Lunds universitet/Kemiteknik (CI)Abstract : Global levels of carbon emissions are constantly rising causing irreversible damages to ecosystems. The heavy transport sector and the industrial sector are responsible for large amounts of the emissions on a yearly basis. READ MORE
-
5. Exploring the Potential Plant Proteins as Structuring Agents: Designing Plant Based Alternatives to Dairy Products
University essay from KTH/Industriell bioteknologiAbstract : Dagens livsmedelsindustri genomgår just nu ett skifte mot mer hållbara lösningar. Ett område som kräver större fokus är utveckling av växtbaserade substitut för kött- och mjölkprodukter. Den största utmaningen här är att utveckla produkter med näringsinnehåll, textur och smak som efterliknar de animaliska produkterna. READ MORE