Essays about: "questionnaire on health food"
Showing result 1 - 5 of 57 essays containing the words questionnaire on health food.
-
1. Hundägares motivation till utfodring med färskfoder och deras inställning till sterilisering av foder: en enkätstudie
University essay from SLU/Dept. of Clinical SciencesAbstract : Att utfodra sin hund med färskfoder, även känt som Raw meat based diets (RMBD), har ökat i popularitet de senaste åren. Förespråkare av dieten menar att den är överlägsen traditionella våt- och torrfoder gällande näringsinnehåll och positiva effekter på hundens hälsa. READ MORE
-
2. Consumers’ willingness to pay for food safety attributes of nectarines : A discrete choice experiment in the Polokwane Municipality of Limpopo, South Africa
University essay from SLU/Dept. of EconomicsAbstract : Consumer concerns about food safety are growing, and there is an increasing demand for quality fruits and vegetables. As such, fruit control procedures and standards should be based on understanding consumers’ choices and preferences. READ MORE
-
3. Att skaffa valp och skapa förutsättningar för en trygg vuxen hund
University essay from SLU/Dept. of Animal Environment and HealthAbstract : Idag finns det en mängd informationskällor där man kan få tips och råd för hur man bör uppfostra sin valp för att den ska bli en trygg vuxen hund. Många av källorna kommer från veterinärer, hundpsykologer eller hundtränare, medan det finns ett mer begränsat utbud av information direkt från hunduppfödare. READ MORE
-
4. Food choices in physically active individuals with regard to sustainability
University essay from Göteborgs universitet/Institutionen för kost- och idrottsvetenskapAbstract : (1) Background: Food choices among consumers can have an impact on the total climate carbon footprint from food consumption. To decrease those emissions, a change in dietary habits is necessary. The recommendation for a shift towards a more sustainable diet is decreasing the amount of animal-based foods and increasing plant-based foods. READ MORE
-
5. Integrating horticultural and arable crops : a sustainable way to increase vegetable production in Scania?
University essay from SLU/Dept. of Biosystems and Technology (from 130101)Abstract : Modern arable production is associated with a highly homogenous landscape with few cultivated species and is relying heavily on external chemical inputs. Intensive vegetable production, on the other hand, is associated with environmental costs such as increased risk of nutrient leaching and loss of soil organic matter. READ MORE