Essays about: "silage additive"
Showing result 1 - 5 of 19 essays containing the words silage additive.
-
1. Solid-state fermentation of the microalgae Scenedesmus sp. for improved conservation and protein digestibility
University essay from Lunds universitet/Bioteknik; Lunds universitet/Bioteknik (master)Abstract : As part of a research grant aimed at producing chicken feed from the novel microalgae Scenedesmus sp., called the ReMAPP project, this thesis investigates opportunities to increase the conservation potential and protein digestibility utilizing solid-state lactic acid fermentation and commercial enzyme additives. READ MORE
-
2. Biokol som tillsats i vallensilage utfodrat till mjölkraskvigor : inverkan på konsumtionsförmåga, smältbarhet, träckens konsistens och färg, samt djurens renhet
University essay from SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementAbstract : Biokol är en produkt som tillverkas av organiskt material eller biomassa i en process som kallas pyrolys, då materialet upphettas i en temperatur från 350 till 1000 ̊C i en syrefri miljö. Biokol är lagringsstabil under lång tid innan den bryts ned och fungerar därför som kolsänka. READ MORE
-
3. Silage quality of grass and red clover-dominated forages as affected by particle size and additive, when ensiled at different dry-matter concentrations
University essay from SLU/Dept. of Animal Environment and HealthAbstract : Syftet med denna studie var att undersöka effekterna av partikelstorlek samt typ och dosering av kemiska tillsatser på ensilagekvalitet och lagringsstabilitet hos klöverdominerat ensilage och gräsensilage vid två torrsubstans (TS)-halter. Partikelstorlekarna var ca 24 cm för långt ensilage och ca 5 cm för hackat ensilage. READ MORE
-
4. Investigation of aerobic stability in extruded silages
University essay from SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementAbstract : In dairy farming, feed cost represents the highest single expense. To maintain a high milk production, feed intake must be maintained, and forage is the major feed for dairy cows in many parts of the world. READ MORE
-
5. I vilken omfattning sker spannmålskonservering med propionsyra? : en intervjustudie med lantbrukare i Västerbottens län
University essay from SLU/Dept. of Biosystems and Technology (from 130101)Abstract : Spannmål kan konserveras genom att sänka vattenhalten, sänka temperaturen, hindra syretillförsel eller att tillsätta konserveringsmedel. I dag är att sänka vattenhalten, det vill säga torkning den vanligaste metoden men ska spannmålen användas till djurfoder är torkning inget krav utan då finns det olika metoder till att lagra den fuktig. READ MORE