Essays about: "telefonintervjuer"

Showing result 11 - 15 of 94 essays containing the word telefonintervjuer.

  1. 11. Attityder, normer och hinder till traditionell och digital livdjursförmedling : hur påverkas användningen och hur inverkar användningen på kvalité, konkurrenskraft och främjandet av mervärden i nötköttsbranschen?

    University essay from SLU/Dept. of People and Society

    Author : Hedda Pålsson; Victor Jonsson; [2021]
    Keywords : attityder; normer; hinder; användning; livdjursförmedling; digital förmedling; digitala auktionsplattformar; Teorin om planerat beteende; TPB; kvalité; konkurrenskraft; mervärden; nötkött;

    Abstract : I svensk nötköttsproduktion råder stor diversitet i avelsmaterial och produktionsformer. Diversitet gör att det finns en rad olika kvalitetsegenskaper och mervärden för livdjur i ett förmedlingsstadie. Majoriteten av förmedlingen sker genom de två största slakterierna i Sverige, HK Scan och KLS Ugglarps. READ MORE

  2. 12. The Skärgårda cabinet system : A human centered design process for archipelago deliveries

    University essay from Luleå tekniska universitet/Institutionen för ekonomi, teknik, konst och samhälle

    Author : Simon Thärn; [2021]
    Keywords : Stockholm archipelago; Delivery box; Human centered design; Product design; Industrial Design Engineering; Stockholms skärgård; Leveransskåp; Användarcentrerad design; Produktdesign; Teknisk design;

    Abstract : Hur kan ett leveransskåp-system designas för att vara attraktivt och användbart för dess användare? Och hur kan användare involveras i denna process under en global pandemi? Detta projekt ämnar att svara på dessa frågor samt utveckla ett hållbart skåpsystem som skyddar paket som levereras i Stockholms skärgård från värme, tjuvar, och rådande väderförhållanden, men som också är anpassat till dess användare och kontext. Användarna är i detta fall Skärgårda, ett företag som kör ut paket med båt i skärgården, samt deras kunder, som beställer paketen, vilka kan innehålla vad som helst från sneakers till matvaror. READ MORE

  3. 13. Lantbrukares syn på behovet av HR-tjänster : en kvalitativ intervjustudie

    University essay from SLU/Dept. of People and Society

    Author : Karl Dahl Wallin; Andréa Karlsson; [2020]
    Keywords : produktionslantbruk; personal; arbetsgivare; ledarskap; lantbruksrådgivning; staff; employees; employer; leadership; agriculture counselling; production agriculture;

    Abstract : Lantbruksföretagen blir allt färre men större och därmed ökar behovet av att hitta rätt personal och att behålla den för att kunna utveckla företaget till nästa steg. Att attrahera och behålla kunnig och talangfull personal är en viktig del om företaget ska vara konkurrenskraftigt. READ MORE

  4. 14. Side Streams Throughout the Food Supply Chain in Västra Götaland - A Study of Reported Data, Interviews with Food Producers and a Simplified LCA Case Study

    University essay from Lunds universitet/Livsmedelsteknik och nutrition (master)

    Author : Emma Kihlberg; [2020]
    Keywords : Food waste; Food loss; Side streams; Food supply chain; Västra Götaland; Food producers; LCA; Life cycle assessment; Sidoströmmar; Livsmedelskedjan; Livsmedelsproduktion; Livscykelanalys; Matsvinn; Matavfall; Technology and Engineering;

    Abstract : Vikten av resurseffektivitet i livsmedelskedjan är tydlig, eftersom denna sektor är en av de största bidragarna till negativ klimatpåverkan globalt. Målet med den här uppsatsen var att utforska sidoströmmar av mat inom livsmedelskedjan i Västra Götaland, för att kartlägga hur mycket som redan är täckt i statistiken och vilka luckor i datamaterialet som finns för framtida forskning att täcka. READ MORE

  5. 15. A qualitative study on how young employees value employer branding attributes in agriculture business context

    University essay from SLU/Dept. of Economics

    Author : Lucas Hylander; [2020]
    Keywords : employer branding; employer branding attributes; employee value proposition; agriculture employment; young employees;

    Abstract : Governments and organisations have set targets for increased food production as a result of an increasing population. In order to increase food production, the capacity of agricultural enterprises needs to be expanded. READ MORE