Essays about: "rice texture analysis"
Found 3 essays containing the words rice texture analysis.
-
1. Shelf-life study of rice pudding: Differences in assorted rice varieties and how they change in texture over time
University essay from Lunds universitet/Livsmedelsteknik och nutrition (master)Abstract : This master thesis was performed in collaboration with Orkla Foods Sweden AB. The aim of the study was to investigate rice pudding and how storage time affects the texture properties of the rice grains inside the pudding, and if this could be related to some of the properties of the raw rice. READ MORE
-
2. Development of a Vegan, Protein-Rich, Probiotic Beverage
University essay from Lunds universitet/Livsmedelsteknik och nutrition (master)Abstract : This project aimed to develop a vegan high-protein probiotic drink with two different tastes. The protein used should have similar quality as whey, amino acid score (AAS) 1.0. One aim was also to detect necessary processing steps. READ MORE
-
3. Cultivation potential in Hambantota district, Sri Lanka : a minor field study
University essay from Lunds universitet/Institutionen för naturgeografi och ekosystemvetenskapAbstract : Populärvetenskaplig sammanfattning: För att öka tillgången på mat och att generera arbeten och inkomster är det angeläget för utvecklingsländer att öka produktionen inom jordbruket. En förutsättning för detta är att eliminera produktionshinder genom att dels förbättra jordbruksmetoder, dels identifiera olika områden som är lämpliga för olika typer av jordbruk. READ MORE