Essays about: "whole grains"
Showing result 21 - 25 of 32 essays containing the words whole grains.
-
21. Modellering av tånglakens, Zoarces viviparus, habitat i Östersjön
University essay from SLU/Dept. Of Aquatic ResourcesAbstract : Att förstå sambandet mellan miljövariabler och fiskarters förekomst eller abundans är en väsentlig del i att bedriva ekosystembaserat bevarandearbete och ekologiskt hållbart fiske. Tånglaken, Zoarces viviparus, var klassad som nära hotad på rödlis-tan 2010 och på HELCOM Red List of the Baltic Sea 2013. READ MORE
-
22. Alteration of the Bjursås Ore Field, Oxberg, Bergslagen District, Sweden
University essay from Uppsala universitet/Institutionen för geovetenskaperAbstract : The Bjursås ore field is located within the Bergslagen domain of central Sweden just northwest of the town of Falun. The field hosts small scale mines such as the 17th century Floberg copper mine and has been the focus of mineral exploration on several occasions during the 20th and early 21th century, with no major economic deposits being uncovered as of yet. READ MORE
-
23. India’s Hunger Problem: A Comparative Analysis of the Performances of Food Distribution at the National level and in the State of Tamil Nadu
University essay from Institutionen för geovetenskaperAbstract : Food is fundamental for humans to survive and vital for development. Food security is a major issue and sustaining it is a challenge for the countries of the world. READ MORE
-
24. MISSING GRAINS- Post- Harvest Loss in Maize in Kakamega, Western Kenya
University essay from Lunds universitet/Institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografiAbstract : Globally, around a third of all food produced is lost or wasted. This means a decrease in food available to meet global food demands, but also a loss in resources used for production, transportation and processing. READ MORE
-
25. Tillskott av linfrö till foderstater för mjölkkor : påverkan på näringstillförseln och mjölkens fettsyra-sammansättning hos 5 sydsvenska mjölkkobesättningar
University essay from SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementAbstract : Två viktiga fettsyror som människan inte själv kan bilda är α-linolensyra (C18:3) och linolsyra (C18:2) vilka är en omega-3 respektive en omega-6 fettsyra. Ett balanserat förhållande mellan dessa fettsyror har visat sig vara viktigt för den mänskliga hälsan men idag är intaget av omega-3 lägre i kosten på grund av att den ingår i färre produkter än de med omega-6. READ MORE