Essays about: "forage"

Showing result 21 - 25 of 308 essays containing the word forage.

  1. 21. The importance of forest forage resources and a landscape perspective, managing bumblebees (Bombus) in Swedish forest-farmland

    University essay from Stockholms universitet/Institutionen för naturgeografi och kvartärgeologi (INK)

    Author : Linda Dimrå; [2022]
    Keywords : Bombus; Forest; Vaccinium Myrtillus; Landcover change;

    Abstract : The Swedish forest has been transformed during the last hundred years, from semi-open forest of multiple tree species to dense production forest of mainly spruce and pine. This has led to alterations of species composition in the forest floor, reducing coverage of dwarf shrubs like Vaccinium myrtillus (European blueberry). READ MORE

  2. 22. Födosöksbeteende och aktivitet hos brunbjörn (Ursus arctos) vid användning av två olika utfodringsmetoder

    University essay from SLU/Dept. of Animal Environment and Health

    Author : Ellen Vinnerheim; [2022]
    Keywords : Brunbjörn; ; ; ; ; ; ; Ursus; födosök; aktivitet; utfodring; djurpark; utspritt foder;

    Abstract : The brown bear (Ursus arctos) is an omnivore that spends a lot of its time foraging in the wild. In zoos, the brown bear's foraging behaviour and activity level is depending on the management. To stimulate the brown bears to express their natural behaviours the zookeepers can feed the bears in a way that makes the bears forage for a long time. READ MORE

  3. 23. Foderåtgång och tillväxt hos mjölkraskvigor utfodrade med bioraffinerad presskaka från gräs/klöverensilage

    University essay from SLU/Dept. of Animal Environment and Health

    Author : Alma Hagskär; [2022]
    Keywords : ungdjur; ensilage; bioraffinerad presskaka; konsumtion; tillväxt; hull;

    Abstract : Bioraffinering är en process där ensilage eller grönmassa, med hjälp av en skruvpress, delas upp i en presskaka och en pressjuice. Presskakan kan utfodras till idisslare och pressjuicen kan utfodras till grisar, bioraffinering möjliggör därför utfodring av vall till grisar i större utsträckning och ger på så vis vallen ett bredare användningsområde. READ MORE

  4. 24. Magnesium och mittlaktationsförlamningar hos mjölkkor : finns det någon koppling?

    University essay from SLU/Dept. of Animal Nutrition and Management

    Author : Malin Areskoug; [2022]
    Keywords : Hypomagnesemi; förlamning;

    Abstract : Kor som blir liggande och förlamade mitt i laktationen förekommer hos svenska mjölkproducenter. Magnesium är viktigt för en god muskelfunktion och det är känt att kalium påverkar magnesiumabsorptionen negativt. Syftet med detta arbete var att undersöka om det kan finnas en koppling mellan mittlaktationsförlamningar och magnesium. READ MORE

  5. 25. Rumen metabolism and digestibility in dairy cows offered diets with forest by-products

    University essay from SLU/Dept. of Animal Nutrition and Management

    Author : Muhammad Irfan; [2022]
    Keywords : Dairy cows; Wood by-products; Rumen digestibility; Metabolism; Aspen tree;

    Abstract : Swedish dairy industry faced a cris i s of feed shortage in summer of 2018, followed by a dry autumn. The forage shortage was severe in some regions. During that period Swedish g overnment intervened by introducing a 1. READ MORE