Essays about: "nutrition behaviours"
Showing result 1 - 5 of 36 essays containing the words nutrition behaviours.
-
1. Nourishing Campus Lives : A Human-Centered Exploration of Drivers of Student Nutrition Behaviour for Innovative Interventions in Fiji
University essay from Malmö universitet/Institutionen för konst, kultur och kommunikation (K3)Abstract : Non-communicable disease (NCD) rates, like diabetes, in Fiji are among the highest globally. Given that poor nutrition behaviours increase one’s risk for developing NCDs later in life, it is critical to address this early on. READ MORE
-
2. Utfodring av katter i Sverige : samband mellan utfodring och övervikt respektive utfodring och problembeteenden hos katten
University essay from SLU/Dept. of Animal Environment and HealthAbstract : Övervikt är ett ökande problem hos våra sällskapsdjur. Att bedöma hull hos katter är precis som för andra sällskapsdjur en utmaning. Användandet av en hullbedömningsskala så som Body Condition Score (BCS) är ett värdefullt hjälpmedel för att på ett mer objektivt sätt bedöma en katts hull. READ MORE
-
3. Variation i torrsubstanshalt mellan balar från samma vallfoderparti och dess påverkan på utfodring
University essay from SLU/Dept. of Anatomy, Physiology and BiochemistryAbstract : Horses are adapted to eat grass and require sufficient amounts of forage with good hygienic quality. Forage with good hygienic quality have low levels of detrimental bacteria, fungi and toxins. For this reason, conserved grass such as hay, silage or haylage is necessary during the winter period, due to the absence of fresh grass. READ MORE
-
4. Utfodring med kraftfoder hos svenska hästar : en enkätstudie med fokus på hästägarnas erfarenheter och kunskaper
University essay from SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementAbstract : I dagens samhälle utfodrar många hästägare sina hästar med kraftfoder utöver grovfoder. Att utfodra med kraftfoder kan vara en bidragande faktor till att hästen kan utveckla hälsorisker som bland annat kolik, fång, magsår, diarré och stereotypier. READ MORE
-
5. Rheological characterization of typical food products
University essay from Lunds universitet/Livsmedelsteknik och nutrition (master)Abstract : The projects main goal is to increase the knowledge about food rheology at Tetra Pak and towards its’ customers. Rheology is something that affects us everyday whether we think about it or not. To the texture of the food we eat to the process design and the choice of process equipment. READ MORE