Essays about: "Farm to Fork"
Showing result 11 - 15 of 15 essays containing the words Farm to Fork.
-
11. Går det att odla ekologiskt vårvete för hantverksmässig bakning i Jämtlands län?
University essay from SLU/Dept. of Agricultural Research for Northern SwedenAbstract : Intresset för hantverksmässig bakning med vete ökar. Utifrån detta kommer denna studie att belysa kedjan från ”jord till bord” genom odlingsförsök, intervjuundersökning samt bakning på mjöl från försökssorterna som bedöms av en smakpanel. Sortförsöket med vårvete (Triticum Aestivum L. READ MORE
-
12. Would You Care for a Warm Steak? - An evaluation of time-temperature indicators to ensure quality and enhance sustainability in Swedish meat supply chains
University essay from Göteborgs universitet/Graduate SchoolAbstract : In recent years, scandals and disruptions in food supply chains have generated an increased pressure on actors to ensure quality and traceability, as well as to improve sustainability. The absence of constant temperature control in the supply chain endangers consumer safety and contributes to the sustainability issue of food wastage. READ MORE
-
13. Nudging för att reducera matavfall : en fallstudie om ändrat konsumentbeteende
University essay from SLU/Dept. of EconomicsAbstract : Mängder av mat går förlorad från jord till bord, mat som hade kunnat ätas om den hanterats annorlunda. Matavfallet orsakar onödigt stor miljöbelastning och leder till påverkan på klimatet. Idag är matavfallet är ett stort problem i tjänsteleverantörsbranschen. READ MORE
-
14. "From Farm-to-Fork" : proposed "food production node" placements in the Upstate, South Carolina to increase efficiency of local food system networks
University essay from Lunds universitet/LUCSUSAbstract : Food insecurity is a reality faced by millions of people worldwide. Poor access and availability to food markets, poverty, and uncertain global system futures all exacerbate this issue. READ MORE
-
15. Kommunal tillsyn av gårdsmejerier
University essay from SLU/Dept. of Food ScienceAbstract : I Sverige finns det nästan 300 myndigheter som kontrollerar olika delar av livsmedelskedjan från jord till bord. De flesta av dessa myndigheter är kommunala nämnder som genom sina tjänstemän sköter tillsynen av många olika sorters livsmedelsverksamheter. READ MORE