Essays about: "SPP"
Showing result 16 - 20 of 384 essays containing the word SPP.
-
16. Effekten av olika amträd på art- och strukturutveckling i landskapsplanteringar : exemplet Klaus Vollbrechts Park
University essay from SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101)Abstract : Amträd är vanliga inslag i landskapsplanteringar och används för att snabbt ge volym, samt bättre etableringsförutsättningar för de mer känsliga arterna i planteringen. Oftast använder man pionjärarter som är lättetablerade, snabbväxande och som har ett upprätt växtsätt. READ MORE
-
17. Characterisation of resistance in wheat to Fusarium Head Blight complex
University essay from SLU/Dept. of Forest Mycology and Plant PathologyAbstract : The plant pathobiome is described as a set of microorganisms that interact with each other and with the plant biotic environment to influence disease progress. Recent studies have led to the realisation that a disease in a plant is not always associated with single organisms rather is a result of complex interactions between various taxa, the host, and the environment. READ MORE
-
18. Tree Species Impact on Forest Fire Spread Susceptibility in Sweden
University essay from Lunds universitet/Institutionen för naturgeografi och ekosystemvetenskapAbstract : Klimatförändringar förväntas leda till längre brandperioder och ökad brandrisk. I Sverige, där homogen produktionsskog utgör största delen av landskapet, finns ett behov av bättre förståelse för skogens mottaglighet för bränder för att kunna mildra risker. READ MORE
-
19. Möjligheten att praktiskt utfodra rödalger till mjölkkor : med syftet att minska metanutsläpp
University essay from SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementAbstract : De senaste åren har flera olika metoder för att minska metanutsläpp från idisslare undersökts, en av dessa är att blanda rödalger i fodret. Rödalgerna Asparagopsis spp. (främst Asparagopsis taxiformis och Asparagopsis armata) har ett högt innehåll av bromoform vilket verkar metanhämmande i våmmen. READ MORE
-
20. A Comparative Study Between Detection Methods for Spoilage Microorganisms in Fruit Juice
University essay from Lunds universitet/Teknisk mikrobiologiAbstract : The main concerns of food spoilage in fruit juices are the off-flavours and off-odours caused by microorganisms. In order to ensure high quality products, these microorganisms must therefore be eliminated or below a certain limit. READ MORE