Essays about: "Just in time production"
Showing result 21 - 25 of 277 essays containing the words Just in time production.
-
21. Anledningar till att förmedling av lamm är mindre förekommande i Sverige : en kvalitativ semistrukturerad intervjustudie
University essay from SLU/Dept. of Biosystems and Technology (from 130101); SLU/Dept. of People and SocietyAbstract : Den svenska lammproduktionen är en liten del av den totala produktionen av lamm i EU och mindre besättningar dominerar branschen. Precis som i den internationella produktionen finns det olika uppfödningsstrategier. I detta arbete belyses strategin kring förmedling av lamm, som i Sverige är mindre vanligt. READ MORE
-
22. Virtual commissioning of an industrial production cell
University essay from Högskolan i Skövde/Institutionen för ingenjörsvetenskapAbstract : Nowadays, in the manufacturing industry, it is essential to test new ideas before implementing them. In this way they avoid making unnecessary expenses and losing time. This is why virtual commissioning is being implemented in many places. READ MORE
-
23. En intervjustudie om odlare av kulturspannmål i Norrland
University essay from SLU/Dept. of Urban and Rural DevelopmentAbstract : En framtid med varmare klimat och mer oberäkneliga väderförändringar ställer krav på livsmedelsproduktionens anpassningsförmåga. Forskningen visar att en genetisk diversitet är viktig för att stärka resiliensen inom odlingslandskapet och stå emot framtidens utmaningar. READ MORE
-
24. Effects of temperature on germination and juvenile growth in Spinach (Spinacia oleracea L.)
University essay from SLU/Dept. of Crop Production EcologyAbstract : As the worlds urban population grows more and more every year, it becomes increasingly important that cities become more self-sufficient on food. Indoor vertical hydroponic farms offer a solution to this by placing the farm in an urban environment and growing plants in a controlled environment. READ MORE
-
25. Real time estimations of kLa and viscosity in a fermentation pilot plant
University essay from Lunds universitet/Kemiteknik (CI)Abstract : Fermentation is a process that utilizes live microorganisms to produce different biological products such as enzymes. The oxygen mass transfer rate is often the limiting factor in aerobic fermentations and thereby an important process parameter. READ MORE