Essays about: "food classification"
Showing result 26 - 30 of 46 essays containing the words food classification.
-
26. Inagringsteknikens påverkan inom skalkvalitet för matpotatis : en pilotstudie
University essay from SLU/Dept. of Biosystems and Technology (from 130101)Abstract : Inledning Lagring av potatis spelar stor roll för att kunna säkra en konstant försörjning av potatis även under delar av året då odling inte är möjlig. Valen av lagringssystem utgörs av två huvudgrupper med flera underkategorier. READ MORE
-
27. Taxonomisk indelning och bevarande av späckhuggaren
University essay from SLU/Dept. of Animal Environment and HealthAbstract : Späckhuggaren är världens största delfin och en av havens toppredator. Trots att späckhuggaren uppvisar specialiseringar med avseende på social sammansättning, val av bytesdjur och ibland har morfologiska olikheter är den idag betraktad som en monotypisk art. READ MORE
-
28. sSWOT-analysis of the introduction and usage of faecal sludge as fertiliser in agriculture in the Western Cape Province, South Africa
University essay from KTH/Industriell ekologiAbstract : For future generations, securing nutrients and minimising the biochemical flows are significant challenges for humanity. Due to this, it is important to develop new phosphorous recovery methods from alternative sources to secure food production, reach sustainable development and circular economy. READ MORE
-
29. Investigation of high-barrier materials development for long shelf-life dairy-based products with enhanced properties
University essay from Lunds universitet/FörpackningslogistikAbstract : This thesis has been pursuing an objective to investigate the recent developments in the field of high oxygen barrier materials for the dairy based medical nutrition portfolio. The main goal of this research was to identify the materials and/or approaches that would allow the decrease of oxygen ingress with resulting shelf-life extension. READ MORE
-
30. Classification at the Swedish alcohol monopoly : A study of the classification system of beverages at Systembolaget
University essay from Uppsala universitet/Institutionen för ABMAbstract : Denna uppsats handlar om Systembolagets dryckesklassifikation. För att hjälpa kunder att matcha mat och dryck har Systembolaget utvecklat ett klassifikationssystem med tre klassifikationsaspekter: smaktypen, som beskriver dryckens karaktär, smakklockorna, som beskriver olika smakupplevelser, och matsymbolerna, bilder som indikerar ett användningsområde. READ MORE