Essays about: "livsmedelskvalitet"

Showing result 6 - 7 of 7 essays containing the word livsmedelskvalitet.

  1. 6. Tillväxtinhibering på fast substrat av Aspergillus niger-sporer genom tillsats av sorbin-, bensoe- och fenylmjölksyra

    University essay from SLU/Dept. of Microbiology

    Author : Emma Boström; [2011]
    Keywords : livsmedelskvalitet; Aspergillus niger-sporer; PLA; fast substrat; låg sporkoncentration; pH;

    Abstract : Mögelkontaminering är ett problem inom livsmedelsindustrin eftersom den kan orsaka minskad hållbarhet och minskad säkerhet av livsmedel. Aspergillus niger är ett vanligtförekommande mögel i varmare klimat och hittas därför ofta i importerade livsmedel. A.niger kan till exempel orsaka stor förstörelse av färsk frukt och grönsaker. READ MORE

  2. 7. Svenska livsmedel - varför? : restaurangers, grossisters och offentlig upphandlares inställning till livsmedel från Sverige

    University essay from SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101)

    Author : Andreas Lindberg; Richard Petersson; [2005]
    Keywords : livsmedelskvalitet; intervjuer;

    Abstract : The background of this research is that Swedish food products have hard to compete at the home market, depending on imported food products that increase more and more for every year that pass by. The ethic values LRF associate with Swedish food products, many customers have hard to put in relation with condition of foreign agriculture. READ MORE