Essays about: "what is a vegetables"
Showing result 11 - 15 of 65 essays containing the words what is a vegetables.
-
11. Odlingsplanering i alléodlingssystem med fruktträd & bärbuskar i svenskt klimat : en fallstudie av tre alléodlingar
University essay from SLU/Dept. of Biosystems and Technology (from 130101)Abstract : Tre fall av alléodlingar har valts ut i denna fallstudie. På alléodlingarna utförs platsbeskrivning, intervjuer och observationer på platserna. READ MORE
-
12. TORN I SKOG
University essay from KTH/ArkitekturAbstract : This project focuses on sustainable production. The monocultural large-scale agriculture and forestry contributes with great strain on nature in the form of deforestation and eutrophication. At the same time, production is a central part of rural supply, and inthe extension also for all residents of the country. READ MORE
-
13. Effekter av ätbara perenner som inslag i den småskaliga grönsaksproduktionen : en intervjustudie i social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet
University essay from SLU/Dept. of Biosystems and Technology (from 130101)Abstract : I det här arbetet undersöks hur en introduktion av perenna grödor kan påverka den småskaliga grönsaksproduktionens sociala, ekonomiska och ekologiska hållbarhet, med avstamp i att många småskaliga odlare har svårt att få företaget att gå runt. I denna studie har kvalitativ information samlats in genom fem intervjuer med småskaliga odlare som integrerat ätbara perenner i form av bär, frukt, grönsaker och nötter i sina odlingar, detta för att få en bild av hur det ser ut inifrån företagen. READ MORE
-
14. Samodling med tio vanliga frilandsodlade grönsaker : effekter på skörd, sjukdomar, skadeinsekter, ogräs och växtnäringsförsörjning
University essay from SLU/Dept. of Agricultural Biosystems and TechologyAbstract : Ekologisk odling, med bevisade miljömässiga fördelar, ger ofta lägre skördar per hektar än konventionell odling. I denna uppsats samlas vetenskaplig information om hur samodling påverkar skörd och bakomliggande effekter som sjukdomar, skadeinsekter, ogräs och näringsförsörjning vid samodling av tio frilandsgrönsaker: bondböna/åkerböna, dill, lök, morot, potatis, pumpa/squash, rödbeta, sallat, vitkål och ärtor. READ MORE
-
15. What’s on the menu in a crisis : nutritional consequences in the population
University essay from SLU/Department of Molecular SciencesAbstract : Sweden's ability to be food self-sufficient has long been questioned, and in recent years it has become an increasingly important issue on the political agenda. In 2017, the Swedish Government presented a national food strategy which stated the importance of domestic food production in terms of crisis preparedness. READ MORE