Essays about: "tenderness"
Showing result 1 - 5 of 29 essays containing the word tenderness.
-
1. Vallfoderensilage inverkan på sensorisk och teknologisk kvalité hos griskött
University essay from SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementAbstract : Vallfoder används i dagsläget i ekologisk grisproduktion för att stimulera naturliga behov såsom t.ex. söka efter föda, vilket bidrar till högre välfärd med färre foderrelaterade störningar och stereotypa beteenden hos grisen. READ MORE
-
2. Utfodring med ensilage till slaktgris : effekter på köttkvalitet och fettsyrasammansättning
University essay from SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementAbstract : Ensilage är en potentiell proteinkälla till gris då vallens aminosyraprofil passar grisens behov bra. I Sverige är förutsättningarna för vallodling goda och vallen har positiv inverkan på odlingsmarken. Vallen kan även skapa ett mervärde då den har positiva effekter på grisens välfärd samt är lokalt odlad. READ MORE
-
3. Creating A Chicken Analogue with Mycoprotein
University essay from Lunds universitet/Livsmedelsteknik och nutrition (master)Abstract : To meet the growing demand of meat alternatives, this project was dedicated to creating a chicken analogue prototype with mycoprotein. Within the project, two approaches of alginate gelation, external (diffusion) crosslinking and internal crosslinking, were studied in this particular food matrix. READ MORE
-
4. Embracing Stasis
University essay from Stockholms konstnärliga högskola/Institutionen för dansAbstract : Embracing stasis is a performance questioning and exploring certain notions of force and attack in interaction with tenderness and care. It seeks to approach and illuminate moments of simultaneous presence or correlation between these elements and focuses on their transitional zones. READ MORE
-
5. Gender related differences in rabbit meat quality
University essay from SLU/Department of Molecular SciencesAbstract : The interest in rabbit meat for human consumption is increasing in Sweden due to its good nutritional value and environmental sustainability. To meet the new interest and to optimize the production of rabbit meat it is important to know the fundamental of rabbit meat quality and what factors affecting it. READ MORE