Essays about: "food choice"
Showing result 26 - 30 of 290 essays containing the words food choice.
-
26. Sjukdomar och skador hos hund relaterade till utfodring
University essay from SLU/Dept. of Animal Environment and HealthAbstract : Att utfodra sina hundar med färskfoder, raw meat based diets (RMBD), har ökat i popularitet de senaste åren. Förespråkare framhåller hur RMDB är det bästa nutritionella valet och kan förbättra hundarnas hälsa. READ MORE
-
27. Födovalspreferenser hos en arktisk specialist : vad föredrar Gynaephora groenlandica (Lepidoptera:Erebidae) att äta på Wrangelön?
University essay from SLU/Dept. of Forest Ecology and ManagementAbstract : The Arctic tundra has many unexplored areas. Due to the harsh climate and the difficult accessibility, there is a lack of knowledge about the different species that live under these circumstances. Herbivores in this environment have a large effect on the plant community, one of these is the moth butterfly larva Gynaephora groenlandica. READ MORE
-
28. Swedish generation Z students as sustainable grocery shoppers and their consumer decision making
University essay fromAbstract : Background: Macroenvironmental effects are causing change in consumers decision making. These changes can affect the consumers choice of groceries, hence also the purchasing of sustainable groceries. READ MORE
-
29. Infektiös keratokonjunktivit hos semidomesticerad ren (Rangifer tarandus tarandus)
University essay from SLU/Dept. of Clinical SciencesAbstract : Infektiös keratokonjunktivit, IKC, är en ögonsjukdom som drabbar flera arter, däribland ren. Sjukdomen rapporterades på ren för första gången för mer än 100 år sedan, men ännu är mycket okänt kring sjukdomsprevalens, sjukdomsframkallande agens och riskfaktorer för insjuknande. READ MORE
-
30. Increase of biogas production by incorporating residual streams from agriculture
University essay from Lunds universitet/Kemiteknik (CI)Abstract : To expand the biogas production in Region Västra Götaland (RVG), residual streams from the agricultural sector can function as a large-scale supplier of biomass. The production of biogas decreases the dependence of fossil fuels and the digestate that is formed can also be returned to the agricultural sector, creating a closed loop. READ MORE