Essays about: "lokal mat"
Showing result 26 - 29 of 29 essays containing the words lokal mat.
-
26. Marknadsföring av lokal mat : en fallstudie av tre livsmedelsproducenter
University essay from SLU/Dept. of EconomicsAbstract : The process of food production has changed dramatically over the past one hundred years. Industrialization has led to large units of production, manufacturing, distribution, marketing and retail business. READ MORE
-
27. Hur man minskar avståndet mellan matproducent och konsument
University essay from SLU/Dept. of People and SocietyAbstract : Varför köper inte svenskar mer närproducerad mat? Den globala trenden går mot ett samhälle som ska vara mer självförsörjande för att minska den negativa klimatpåverkan. Hur ska vi få svenskar att äta livsmedel som är närproducerade? Svaret är inte enkelt men att erbjuda konsumenter närproducerade livsmedel är en bra början. READ MORE
-
28. Gårdsbutiken i stan
University essay from SLU/Dept. of Landscape Architecture, Planning and Management (from 130101)Abstract : We have a business proposal. Instead of the consumers visit the country side in order to purshase we are interested in starting a shop with only regional produced products in the city. READ MORE
-
29. "De tycka emellertid av gammal vana att det smakar gott, och tro dessutom att det är bra för hälsan" : samiskt växtutnyttjande från 1600-talet fram till ca 1950
University essay from SLU/Dept. of Forest Ecology and ManagementAbstract : Meat and fish was the most important food for the Sami people in northern Scandinavia until the beginning of the 20th century. It is not so well known that the Sami people also used a lot of wild plants as food and medicine although that kind of food was relatively common among them until the end of the 19th century. READ MORE