Essays about: "concentrates"
Showing result 6 - 10 of 315 essays containing the word concentrates.
-
6. Raps till mjölkkor – ett närproducerat proteinfoder
University essay from SLU/Dept. of Animal Nutrition and ManagementAbstract : I Sverige utfodras mjölkkor med grovfoder som vanligtvis består av vallväxter, gräs och/eller baljväxter som har en hög halt av proteiner om det är skördat i det tidiga stadiet. Det kompletteras i regel med spannmålsbaserat kraftfoder, vilket dock inte är tillräckligt för att täcka kornas proteinbehov. READ MORE
-
7. Analyzing the Effects of Brand Activism on Consumer Loyalty: Macro and Micro Perspective
University essay from Linnéuniversitetet/Institutionen för marknadsföring (MF)Abstract : This study seeks to investigate, from both macro and micro perspectives, the effect of brand activism on consumer loyalty. The macro perspective examines the general relationship between brand activism and consumer loyalty, whereas the micro perspective examines the specific context of companies' withdrawal from Russia as a form of brand activism. READ MORE
-
8. A top-down investigation of the possible extension of oxygen concentrator use within Swedish healthcare, with regards to national and global benefits
University essay from Lunds universitet/Avdelningen för Biomedicinsk teknikAbstract : Oxygen concentrators are relatively small medical devices that concentrates oxygen from the ambient air next to the patient. They are widely used in low resource settings and in the home health care. READ MORE
-
9. Comparison of the lead-leakage in Pb-Sn hybrid perovskite solar cells and Pb-based perovskite solar cells
University essay from Linköpings universitet/Tema MiljöförändringAbstract : Perovskite solar cells exhibit outstanding device performance and photovoltaic potential in recent ten years. However, the photoactive layer of the majority of perovskite solar cells with outstanding efficiency currently contains toxic lead. READ MORE
-
10. Exploring the Potential Plant Proteins as Structuring Agents: Designing Plant Based Alternatives to Dairy Products
University essay from KTH/Industriell bioteknologiAbstract : Dagens livsmedelsindustri genomgår just nu ett skifte mot mer hållbara lösningar. Ett område som kräver större fokus är utveckling av växtbaserade substitut för kött- och mjölkprodukter. Den största utmaningen här är att utveckla produkter med näringsinnehåll, textur och smak som efterliknar de animaliska produkterna. READ MORE