Essays about: "cheese production"
Showing result 11 - 15 of 50 essays containing the words cheese production.
-
11. How Product Properties Drive Wine Sales in Norway
University essay from KTH/Matematisk statistikAbstract : This project investigates the Norwegian wine market and attempts to provide models of how the sales volume is influenced by different product attributes. The purpose was to examine if and how such relationship can be modelled using multiple linear regression. READ MORE
-
12. Comparison of Nutritional Content in Processed and Homemade Foods
University essay from Lunds universitet/Livsmedelsteknik och nutrition (master)Abstract : This master thesis is performed in collaboration with Orkla Foods Sweden AB. The aim with this study is to investigate and compare nutritional contents in processed and homemade foods by investigating three selected ready meal products from the product range of Orkla Foods; meatballs, potato mash and pasta bolognese. READ MORE
-
13. Grovfodrets påverkan på mjölkens bakterieflora : en delstudie inom projektet ”Integrerad kvalitetsstyrning för ökad lönsamhet i produktion av norrländsk långlagrad ost”
University essay from SLU/Dept. of Agricultural Research for Northern SwedenAbstract : Detta examensarbete är gjort inom ett större forskningsprojekt rörande kvalitetsstyrning för ökad lönsamhet vid produktion av långlagrad ost, initierat av Norrmejerier och SLU. Examensarbetet berör mjölkens bakterieflora på gårdarna och hur den kan påverkas av grovfodret som produceras och utfodras. READ MORE
-
14. Svenska gårdsmejerier : en inblick i mejeriproduktion och användandet av starterkulturer
University essay from SLU/Department of Molecular SciencesAbstract : Mjölk och mejeriprodukter har alltid varit en viktig näringskälla världen över, och har en inverkan på både länders ekonomi såväl som hälsa. Produktionen av hantverksmässigt tillverkade ostar uppvisar en enorm variation och diversitet som har gett stora möjligheter för utveckling. READ MORE
-
15. Membership heterogeneity and the cooperative`s choice of strategy : the case of Sweden’s smallest dairy cooperative
University essay from SLU/Dept. of EconomicsAbstract : Because of structural changes in the agri-food sector, the degree of heterogeneity within cooperative memberships is increasing. Heterogeneity concerns differences within a group of people, for example, as concerns age, educational level and production volume within a cooperative membership. READ MORE