Essays about: "hamburgare"

Found 4 essays containing the word hamburgare.

  1. 1. Matförgiftningar och dess orsaker i Sverige under perioden 2012–2021

    University essay from SLU/Department of Molecular Sciences

    Author : Wameidh Munther Potrus Potrus; [2022]
    Keywords : matförgiftning; livsmedelsburen sjukdom; smittämne; livsmedelshygien; smittkälla; utbrott;

    Abstract : Varje år rapporterar Sveriges kommuner och Folkhälsomyndigheten ca 2000–3000 fall av matförgiftning till Livsmedelsverket. Livsmedelsverkets uppskattning är att ca en halv miljon svenskar drabbas per år. Den här studien syftar till att undersöka matförgiftningar under de senaste 10 åren. READ MORE

  2. 2. Managing Corporate Social Responsibility: A Case Study of Max Hamburgare

    University essay from Akademin för hållbar samhälls- och teknikutveckling

    Author : Kim Grebe; Alina Koutun; Waseem Shaer; [2013]
    Keywords : ;

    Abstract : .... READ MORE

  3. 3. Lönsamhetsfaktorer i brittisk nötproduktion : en inblick i McDonald's leverantörskedja

    University essay from SLU/Dept. of Biosystems and Technology (from 130101)

    Author : Riberth Mattias; [2013]
    Keywords : pristillfredsställelse; leverantörskedja; nötköttsproduktion; Storbritannien; lönsamhet; kvalitetssäkring; ekonomi; McDonald s;

    Abstract : Syftet med denna studie är att identifiera hur aktörer i den brittiska leverantörskedjan för nötkött uppfattar sin lönsamhet samt vilka faktorer som är viktiga bakom en god lönsamhet. Syftet med studien är att svenska nötköttsproducenter och McDonald’s ska kunna dra lärdom från den brittiska leverantörskedjan för nötkött. READ MORE

  4. 4. Problem med röda hamburgare efter tillagning : bakgrund och möjliga lösningar

    University essay from SLU/Dept. of Food Science

    Author : Carina Gossas; [2006]
    Keywords : hamburgare; röd färg; minolta; a*-värden; myoglobin; DFD-kött; kryddor; bakterier;

    Abstract : Persistent pink in beef patties and hamburgers is a problem in the meat industry that has been known for a few decades. It is a costly problem as it can give rejections of food by consumers. Studies around the world have tried to solve the problem but it still remains a mystery. There are many different theories of what is causing the red colour. READ MORE